fbpx

O nama

Home / O nama

Kliničar je naše ZAŠTO.

U OKEANU koristimo sve naše resurse, partnere i aktivnosti kako bismo obezbedili najkvalitetniju obuku za modernog veterinarskog kliničara.  Kliničara koji veruje u razvoj; u poboljšanje; u besprekornu uslugu; u deljenje. Za kliničara koji veruje u prijateljstvo.      

Sa nama sarađuju vodeći stručnjaci iz oblasti veterinarske hirurgije, ortopedije, interne medicine, kliničke patologije, stomatologije, neurologije, dermatologije, radiologije, ultrasonografije, kardiologije, urgentne medicine kao i oftamologije. Naš zajednički cilj jeste da napredujete u znanju i veštinama, u vašoj usluzi i samim tim da imate zadovoljne pacijente; naš cilj jeste napredak u vašoj klinici.

Naš kurs iz menadžmenta će vam pomoći da stvorite efikasan i profitabilan biznis model za svaku novu veštinu koju steknete u našem trening centru.

OKEAN poseduje savremene prostorije i najmoderniju opremu za izvođenje raznih vežbi iz oblasti veterine: vrhunski opremljene laboratorije, kompijuterski generisane modele za analize ,opremu za ultrazvuk, hirurške sale, itd.

Rezervišite kartu do Beograda. Lako se stize.

Nema potrebe za skupim hotelom, pošto su noći u Beogradu uglavnom kratke.

Sve ostalo (transfer, obuka, hrana, podrška, itd.) je naš posao.

Vi samo budite spremni da rastete sa OKEANOM.