fbpx

FAQ

Home / FAQ

Najčešća pitanja

OKEAN je centar za obuku veterinara koji je otvoren 2018. godine. Naši kursevi se održavaju u savremenim prostorijama sa vrhunskom opremom. Kursevi obuhvataju praktičnu i teorijsku obuku iz raznih oblasti veterine.
Naši predavači su međunarodno priznati stručnjaci sa velikim iskustvom u svojoj oblasti rada i poseduju odlične didaktičke sposobnosti.
OKEAN centar se nalazi na samo 23 kilometara od centra Beograda
Svi naši kursevi su tačno vremenski određeni i prate sledeći raspored:
  • 08:00 Prijava
  • 09:00 Početak predavanja
  • 17:00 Kraj predavanja
Plaćanje se može izvršiti putem platnih kartica. Mi uvek nudimo olakšice putem rane prijave ili putem pretplate. Više informacije možete naći na našoj početnoj stranici.
Kotizacija obuhvata prevoz od hotela do OKEAN centra, pohađanje kursa, osveženje, ručak, večeru, kao i kompletan materijal. Cena ne obuhvata smeštaj.
Povraćaj novca nije moguće dobiti ukoliko se otkazivanje izvrši 28 dana pre početka kursa, prilikom nepojavljivanja na kurs, kao ni pri otkazivanju na sam dan kursa. Ukoliko se otkazivanje izvrši više od 4 nedelje pre početka kursa, ceo iznos će biti vraćen osim 70 evra koji obuhvataju administrativne troškove.
Da, ukoliko mi otkažemo kurs, ceo iznos će biti vraćen.
Cene variraju u zavisnosti od trajanja kursa i obasti koju kurs obuhvata. Međutim, mi se uvek trudimo da naši kursevi budu povoljni. Za više informacija, vidite opis svakog kursa.